Home » Stiri

Vacanţa 2010, mai ieftină la băi şi la bulgari

18 March 2010 No Comment
bulgaria black sea

bulgaria black sea

Turiştii care fac rezervări în perioada evenimentului pot beneficia de reduceri. Destinaţiile sunt aceleaşi de anul trecut. Aceleaşi destinaţii ca anul trecut, la preţuri doar pe alocuri modificate – asta aduc agenţiile de turism la primul târg de profil de anul acesta, care-şi deschide astăzi porţile la Palatul Parlamentului.Hotelierii români se laudă că au depus eforturi susţinute ca să reziste tentaţiilor de majorare şi să ţină preţurile la fel ca anul trecut. Mai abili se anunţă bulgarii, care se pregătesc să înfrunte criza cu tarife cu 5%-10% mai mici.

La polul opus se vor poziţiona o parte dintre hotelierii greci. „Presaţi de stat să plătească taxe – după cum ştim, mare parte din activităţi se desfăşurau la negru -, unii vor transfera aceste costuri în preţurile biletelor”, explică Ciprian Enea, consultant besttourism. ro. În plus, anul acesta agenţiile nu au mai închiriat atât de multe locuri ca anul trecut, când tarifele au scăzut drastic.

Două săptămâni, două târguri

Cei care îşi plănuiesc vacanţa au la dispoziţie în această perioadă două târguri de turism, care au loc în Capitală. Fie merg la „Holiday Market”, eveniment care se desfăşoară de astăzi până duminică la Palatul Parlamentului, fie mai stau o săptămână şi merg la Romexpo, la Târgul de Turism al României.

Cu mici excepţii, oferta nu este mult prea diferită – destinaţii noi nu sunt, tarifele de „achiziţii timpurii” vor fi prezente la ambele expoziţii şi vor fi cumulate cu promoţii pe perioada celor două evenimente. Dacă unele agenţii au decis să participe la un singur târg, altele au ales să nu scape niciun potenţial turist, amenajând standuri la ambele.

Stirea pe larg in Evenimentul Zilei .

Alte Posturi Similare:

  1. Litoral 2010: preţuri mici, la sejururi mai scurte Înscrierile timpurii
  2. România, Bulgaria şi Grecia domină topul vânzărilor pentru vacanţa de Paşte Staţiunile montane,
  3. Elena Udrea a inspectat starea plajelor de la Marea Neagră Zi frumoasă sâmbătă
  4. Peste 60% dintre pachetele turistice de Paşte au fost deja vândute Agenţiile de turism
  5. Salina Durgău Turda a fost redeschisă pentru vizitatori Ministrul Elena Udre