Home » Stiri

Târg de vacanţe de lux: pretenţii de cinci stele, preţuri cu trei zerouri în coadă

21 November 2009 No Comment

În plină criză economică, la World Trade Plaza şi-a deschis porţile astăzi târgul „Kings Holiday”, un eveniment dedicat turismului exclusivist. Vizitatorii mai cu dare de mână pot alege de aici oferte de vacanţă foarte variate, atât ca preţuri cât şi ca destinaţii, de la sejururi de lux în Bucovina, la safari în Namibia, de la câteva sute de euro, până la zeci de mii de euro.

Târgul vacanţelor de lux Kings Holiday, deschis în perioada 20-22 noiembrie, găzduieşte în jur de 30 de expozanţi care pun la vânzare oferte de vacanţă pentru Sărbători şi pentru primăvara anului viitor.

„Ofertele sunt de la câteva sute de euro, înspre cât visezi. Deşi este criză, este un moment potrivit pentru un astfel de eveniment pentru că ne adresăm posesorilor de black carduri, cum ne place să-i numim, care îşi mişcă banii în alt ritm, au alte venituri, alte cacapităţi de management al finanţelor personale. Ei, într-adevăr, îşi permit în continuare să facă astfel de călătorii”, a declarat, pentru capital.ro, Luciana Petrescu, general manager al Net Worth Advisory, organizatorul evenimentului.

Continuarea in Capital

Alte Posturi Similare:

  1. Înghesuială la Paştele all inclusive bulgăresc Tarife accesibile, m
  2. Cât costă Revelionul în România şi în restul Europei Deşi mulţi turişti v
  3. Unde ne petrecem sărbătorile? Sejururile în străinătate, mai avantajoase ca vacanţele în România? Aproape şapte săptăm
  4. Cât costă Crăciunul în munţii din România, Austria şi Bulgaria Puţine oferte din Ro
  5. Nouă campanie la Turism. Spoturi subacvatice de promovare a Maramureşului, pentru sărbătorile de iarnă O nouă afacere cu iz

Poate va mai intereseaza


Etichete: ,