Home » Stiri

O asociaţie din turism vrea taxă de promovare pentru firmele de pe Litoral

30 March 2010 One Comment

Asociaţia Litoral-Delta Dunării propune autorităţilor locale de pe Litoral introducerea unei taxe de promovare, care se va aplica fiecărei firme cu activităţi în staţiunile turistice, potrivit Mediafax.

“În condiţiile în care bugetele autorităţilor locale dedicate promovării turismului s-au redus substanţial, iar bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului alocat acţiunilor de promovare şi organizării de evenimente a scăzut cu 50% faţă de anul 2009, apreciem că nu vom mai putea beneficia de acţiuni de promovare a turismului şi de evenimente pe Litoral şi în Delta Dunării”, se arată într-un comunicat al asociaţiei.

Pentru un club gen Bamboo taxa poate fi de 1.000 – 1.500 de lei pe sezon, echivalentul unei sticle de whisky, potrivit Corinei Martin, preşedintele asociaţiei Litoral-Delta Dunării şi al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT). Ea a adăugat că se lucrează la un sistem de criterii, în funcţie de numărul de scaune la masă, categoria restaurantului etc.

Pe larg aici

Alte Posturi Similare:

  1. Nouă campanie la Turism. Spoturi subacvatice de promovare a Maramureşului, pentru sărbătorile de iarnă O nouă afacere cu iz
  2. 20 de lei, intrarea în Deltă Toţi turiştii care i
  3. Sfaturi de la poliţiştii rutieri pentru turiştii care vin spre litoral Ţinând cont de faptu
  4. Turiştii care vor să se relaxeze pe plaja de la Vadu vor plăti taxă Cei care vor să facă
  5. Restricţii pentru maşinile grele spre litoral Pe drumurile naţiona