Home » Stiri

Nouă campanie la Turism. Spoturi subacvatice de promovare a Maramureşului, pentru sărbătorile de iarnă

21 November 2009 No Comment

O nouă afacere cu iz de scandal se leagă de numele ministrului demis al Turismului, Elena Udrea. Este vorba despre contractele de publicitate în valoare de 60.000 de euro, menite să promoveze Maramureşul în perspectiva sărbătorilor de iarnă. Modalitatea aleasă pentru promovarea Maramureşului de Crăciun este una mai puţin obişnuită – spoturi subacvatice pe timp de iarnă, scrie Jurnalul Naţional în ediţia de vineri.

Ministerul Turismului pune la cale o nouă campanie pentru a-i determina pe turiştii români să se orienteze către zonele turistice autohtone în perioada sărbătorilor de iarnă. Ţinta aleasă este Maramureşul. Iar suma care urmează să fie alocată pentru realizarea a doar două spoturi publicitare se ridică la nu mai puţin de 60.000 de euro.

Concret, banii, care provin din fondurile de la buget, vor fi utilizaţi pentru o filmare subacvatică, precum şi pentru o filmare din elicopter. Cel puţin asta reiese din caietul de sarcini realizat de reprezentanţii Ministerului Transporturilor. Nu acelaşi lucru reiese însă din declaraţiile reprezentanţilor firmei de publicitate care a fost aleasă să realizeze cele două spoturi.

Continuarea aici

Alte Posturi Similare:

  1. Pachete turistice mai ieftine de sărbătorile de iarnă şi turişti cu 10% mai puţini decât anul trecut Asociaţia Naţională
  2. O asociaţie din turism vrea taxă de promovare pentru firmele de pe Litoral Asociaţia Litoral-De
  3. Românii întârzie să-şi facă rezervări pentru sărbători. Vezi pachete turistice pentru Revelion Niciun hotel nu are
  4. Pe timp de criză, românii preferă să îşi petreacă sărbătorile în zone exotice Deşi e criză financi
  5. Unde ne petrecem sărbătorile? Sejururile în străinătate, mai avantajoase ca vacanţele în România? Aproape şapte săptăm