Home » Stiri

Ministerul Turismului, Comunicat de presa

16 June 2009 No Comment

mturismSecretarul de Stat Sorin Munteanu s-a întâlnit astăzi, 15 iunie, cu o delegație parlamentară thailandeză, condusă de dl. Prasobsook Boondech, președintele Senatului Regatului Thailandei. Întrevederea a avut loc la Ministerul Turismului, în contextul vizitei oficiale pe care reprezentanții Senatului thailandez o efectuează în perioada 15-18 iunie în România.

În cadrul întâlnirii, s-a discutat despre necesitatea dezvoltării legăturilor economice și politice între cele două țări, inclusiv realizarea unei relații bilaterale în domeniul turismului.

De asemenea, au fost abordate aspecte privind îmbunătățirea circulației turistice între cele două destinații, printre care posibilitatea realizării unor zboruri directe între România și Thailanda și modificarea regimului de vize pentru turiștii thailandezi.

Membrii delegației thailandeze au apreciat că în România sunt foarte multe atracții turistice, unele dintre ele deja cunoscute în Thailanda.

“Piața asiatică este una foarte importantă pentru România, de aceea vom căuta noi modalități de a atrage turiști din această zonă” a declarat Sorin Munteanu la finalul întâlnirii.

Alte Posturi Similare:

  1. Inițiative de dezvoltare a cooperării în domeniul turismului între România și Federația Rusă „În urma întâlnirii
  2. Săptămâna Turismului la Iaşi Iubim Iaşul şi sunte
  3. Nouă campanie la Turism. Spoturi subacvatice de promovare a Maramureşului, pentru sărbătorile de iarnă O nouă afacere cu iz
  4. Liber la petrecerile nocturne pe litoral Începând din acest a
  5. Pachete turistice mai ieftine de sărbătorile de iarnă şi turişti cu 10% mai puţini decât anul trecut Asociaţia Naţională

Poate va mai intereseaza


Etichete: , , ,