Home » Stiri

Ministerul Turismului – Comunicat de presa – 13 Iulie 2009

13 July 2009 No Comment

Ministerul Turismului demarează lucrările la elaborarea Strategiei de dezvoltare a turismului balnear în România.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, va participa vineri, 17 iulie 2009, ora 10:00, la deschiderea oficială a conferinţei internaţionale “Elaborarea Strategiei de dezvoltare a turismului balnear în România”, eveniment organizat de Ministerul Turismului la Palatul Snagov.

Obiectivul conferinţei este acela de identificare a principiilor care trebuie să stea la baza elaborării strategiei de dezvoltare a turismului balnear din România. În acelaşi timp, se urmăreşte implicarea tuturor instituţiilor ce au legătură cu domeniul, stabilirea de priorităţi şi responsabilităţi clare, precum şi termene verificabile pentru fiecare actor care va participa la dezvoltarea strategiei.

La eveniment sunt invitaţi reprezentanţi din România şi Franţa, specialişti şi membri ai instituţiilor şi organizaţiilor care activează în turismul balnear şi în domenii conexe.

După deschiderea oficială şi prezentarea punctului de vedere al invitaţilor cu privire la situaţia actuală şi perspectivele dezvoltării turismului balnear, conferinţa este organizată pe două secţiuni: prezentarea principiilor de elaborare a strategiei, urmată de discuţii în cadrul a trei ateliere de lucru.

Accesul presei la deschiderea conferinţei se va face începând cu ora 09:00, în baza legitimaţiei de presă şi a confirmării de participare, pe care vă rugăm sa o transmiteşi până miercuri, 15 iulie, la presa@turism.gov.ro sau fax 021 20 70 768.

Pentru accesul auto: vă rugăm să menţionaţi în confirmarea de participare nr. de înmatriculare al autovehiculului.

13 iulie 2009
Biroul de presă
Tel: 021 20 70 769
Fax:021 20 70 768
presa@turism.gov.ro

Alte Posturi Similare:

  1. Mamaia: IPIFF 2009 se pregateste de “Motor!” Timp de o saptamana,

Poate va mai intereseaza


Etichete: ,