Home » Stiri

Mamaia: IPIFF 2009 se pregateste de “Motor!”

17 June 2009 2 Comments

Timp de o saptamana, intre 22 si 28 iunie 2009, se desfasoara la Mamaia si Constanta a IV- editie a Festivalului International al Producatorilor de Film Independenti (IPIFF 2009).

Initiat de Uniunea Producatorilor de Film si Audiovizual din Romania, organizat de Consiliul Judetean Constanta cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, IPIFF isi confirma si consacra la aceasta a IV-a editie, profilul distinct in cadrul celorlalte festivaluri de film din tara.

Este unica manifestare din domeniu care are ca program prezentarea tuturor productiilor romanesti de lung si scurt metraj lansate in premiera in ultimul an (iunie 2008-iunie 2009), din dorinta producatorilor de a arata si supune judecatii publicului imaginea completa a cinematografiei nationale.

Alaturi de Competitia profesionistilor, un accent important va fi pus pe Competitia scolilor de film, inaugurata la editia precedenta a IPIFF, ca expresie a preocuparii producatorilor pentru tanara generatie de cineasti si viitorele sale promotii. Mai mult decat atat, la aceasta editie vor concura si liceenii din Constanta pasionati de film, cu miniproductii de cate un minut, intitulate A Drop of See (O picatura de mare).

Stirea pe larg  in ConstantaBlog

Alte Posturi Similare:

  1. Targul Kilipirim revine pe faleza Cea de-a III-a ediţi
  2. Lucrari de asfaltare in statiunea Mamaia Avand in vedere ca a
  3. Autobuzele supraetajate se intorc pe traseu Autobuzele supraetaj
  4. Party in Club La Mania , Mamaia 26 Iunie 2010 3 Iuli
  5. Serbarile Timisoreana 26 – 28 iunie De vineri (26 iunie)

Poate va mai intereseaza


Etichete: , , , , , , , ,