Home » Stiri

Înghesuială la Paştele all inclusive bulgăresc

18 March 2010 No Comment

Tarife accesibile, mai multe curse charter şi promovarea destinaţiilor atipice pentru această perioadă a anului sunt principalele „cârlige“ ale strategiilor prin care agenţiile de turism încearcă să-şi crească încasările profitând de minivacanţa de Paşte.

Peste 10.000 de turişti români sunt aşteptaţi să-şi petreacă sărbătorile pascale în afara ţării, potrivit reprezentanţilor turoperatorilor. Fie că aleg variantele de transport cu avionul, fie că optează pentru călătoria cu autoturismul personal, cei mai mulţi nu se vor îndepărta prea mult de casă, urmând să aleagă Bulgaria sau Grecia.

„Sunt destinaţii apropiate de România, atractive din punctul de vedere al preţurilor şi, mai mult, sunt ţări ortodoxe“, explică Traian Bădulescu, purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT). El afirmă că agenţiile au vândut deja între 30% şi 50% din pachetele special concepute pentru vacanţa de Paşte. „Situaţia vânzărilor este similară cu cea de anul trecut“, spune Daniela Dumitrică, marke­ting manager Paralela 45. Şi Prestige Tours a vândut 125 de pachete pentru Grecia din cele 500 pentru care speră să găsească clienţi. „Cele mai multe cereri vor fi în următoarele două săptămâni“, declară Mircea Vladu, preşedinte al Prestige Tours, care mizează şi pe vânzările ocazionate de târgul de turism al ANAT, care este programat să se desfăşoare la sfârşitul acestei luni.

Pe larg aici

Vedeti si oferte de Paste din Romania!

Alte Posturi Similare:

  1. România, Bulgaria şi Grecia domină topul vânzărilor pentru vacanţa de Paşte Staţiunile montane,
  2. Peste 60% dintre pachetele turistice de Paşte au fost deja vândute Agenţiile de turism
  3. Cât costă Crăciunul în munţii din România, Austria şi Bulgaria Puţine oferte din Ro
  4. Unde ne petrecem sărbătorile? Sejururile în străinătate, mai avantajoase ca vacanţele în România? Aproape şapte săptăm
  5. România este cu 7-8 ani în urma Bulgariei în ceea ce priveşte dezvoltarea turistică România este cu 7-8