Home » Stiri

Cât costă Crăciunul în munţii din România, Austria şi Bulgaria

21 November 2009 No Comment

Puţine oferte din România le concurează pe cele din străinătate în ceea ce priveşte vacanţa de Crăciun la munte.

Astfel, un sejur de trei zile la o pensiune de trei stele din România are un preţ mediu de 180 de euro, la fel cât costă o astfel de excursie într-o staţiunea austriacă. Doar costurile la transport sunt cele care fac
diferenţa.

România. În Predeal, 750 de lei

În staţiunea de pe Valea Prahovei, costul unui sejur de trei zile la o pensiune de trei stele este de 600-750 de lei pentru o persoană. În această sumă sunt incluse cazarea, micul dejun şi cina, precum şi cina festivă de Crăciun. Primul dintre preţuri este pentru cazarea în cameră dublă, al doilea – pentru cea în apartament.

Dacă pleci din Valea Prahovei, ai toate şansele să dai de preţuri mai mici. La Straja, în judeţul Hunedoara, un pachet asemănător celui de mai sus costă maximum 500 de lei pentru o persoană.

La Cavnic, localitate maramureşană care beneficiază de două pârtii de schi, preţurile sunt chiar mai mici. Într-o pensiune de trei stele, un sejur de cinci zile în perioada Crăciunului costă 700 de lei. Regimul este all-inclusive, iar de Crăciun vizitatorii vor beneficia de masă tradiţională. Rezervările trebuie făcute însă din timp, deoarece anul trecut ultimele pachete s-au vândut foarte devreme, până în 15 noiembrie.

Continuarea in EVZ [...]

(Jocuri Online)

Alte Posturi Similare:

  1. Unde ne petrecem sărbătorile? Sejururile în străinătate, mai avantajoase ca vacanţele în România? Aproape şapte săptăm
  2. Cât costă Revelionul în România şi în restul Europei Deşi mulţi turişti v
  3. România, Bulgaria şi Grecia domină topul vânzărilor pentru vacanţa de Paşte Staţiunile montane,
  4. România este cu 7-8 ani în urma Bulgariei în ceea ce priveşte dezvoltarea turistică România este cu 7-8
  5. “Litoralul pentru toti” la final Peste 3.000 de turis