Home » Stiri

Călătorie prin Transilvania

15 March 2010 No Comment

De la Curtea de Arges in sus e putin de mers pana la Lacul Vidraru despre care auzisem ceva, dar nu credeam ca este atat de fermecator. Cu ceva iz comunist, ca orice baraj artificial, dar oferind totusi o vie paleta de culori si peisaje surprinzatoare care te duc cu gandul la Elvetia, precum vedeti in poze.

Reportaj trimis de Bogdan Mihăilescu, pentru rubrica “Vacanţa ta”.

Luciul apei este poetic si perfectionist in zi fara vant, apa de clestar, stanci se ridica miraculos subit din oglinda apei iar in fundal, verdele dealurilor este izbitor de placut vederii. Dominic este fascinat de puterea apei asupra mintii sale de copil
cutezator. Ne imbarcam pe o mica nava si pornim la drum pe luciul apei imbietoare si misterioase. Un vant caldicel ne mangaie fruntile si ne descarcam surplusul de stres acumulat in timp spre adancuri.

Stancile se prabusesc in apa si se spovedesc adancurilor acestea nebanuite. Verdele vegetatiei coloreaza peisajul si epiderma apei in miraculos. Nu te poti catara pe acele dealuri decat cu privirea. Niciun pictor nu poate gasi reteta verdelui imbietor mioritic. Cine se repatriaza o face pentru acest verde oglindit in luciul apei, un verde care canta tacut. Si incanta.

Continuarea + poze in Evenimentul Zilei

No related posts.

Poate va mai intereseaza


Etichete: , ,