Home » sport

CM 2010: Weiss (Slovacia): ‘Italia a câştigat multe meciuri ca acesta’

23 June 2010 No Comment

Selecţionerul Slovaciei, Vladimir Weiss, se teme de experienţa Italiei, ”care a câştigat deja multe meciuri” precum cel care va opune cele două echipe, joi, pe Ellis Park din Johannesburg, miza jocului fiind un loc în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud.
”Ei sunt campionii mondiali en titre, au câştigat totul. Nu le este teamă să joace sub presiune, au câştigat multe meciuri precum este cel de mâine (joi)”, a declarat Weiss cu o zi înainte de importanta partidă.

”Noi le vom opune curajul şi credinţa noastră, a adăugat el. Vom încerca să jucăm mai bine decât împotriva Noii Zeelande (1-1) şi Paraguayului (0-2) şi să facem cât mai puţine greşeli. Însă şi Italia a avut probleme în faţa Noii Zeelande (1-1), care nu a lăsat-o să facă mare lucru”.

Slovacia are nevoie de o victorie şi de un concurs de circumstanţe favorabile în celălalt meci (Paraguay – Noua Zeelandă) pentru a se califica în optimile de finală. Italia are nevoie de o victorie pentru a-şi valida biletul pentru optimi. Un meci egal îi poate fi suficient, dar numai dacă Noua Zeelandă nu reuşeşte să se impună în faţa Paraguayului. AGERPRES (Teodora Oprea)

Alte Posturi Similare:

  1. CM 2010: Elveţia – Hitzfeld: ‘Împotriva Hondurasului, trebuie să atacăm’ Elveţia, care are o
  2. CM 2010: ‘Nu puteam să ratez’, declară Donovan, autorul golului care a calificat SUA în optimi Americanul Landon Do
  3. CM 2010: Parreira vede o finală Brazilia-Argentina Selecţionerul Africi
  4. CM 2010: Capello – ”Trebuia să câştigăm şi am făcut-o” După calificarea Ang
  5. CM 2010: Ministrul Umberto Bossi se scuză pentru afirmaţia făcută la adresa naţionalei Italiei Şeful partidului ita