Home » sport

CM 2010: Parreira vede o finală Brazilia-Argentina

23 June 2010 No Comment

Selecţionerul Africii de Sud, brazilianul Carlos Alberto Parreira, a pronosticat miercuri o finală a Cupei Mondiale 2010 între marile rivale sud-americane Brazilia şi Argentina, lăudând totodată selecţionata Uruguayului, informează agenţia EFE.
‘Cred că vom avea o finală Brazilia-Argentina, însă atenţie la Uruguay, o echipă foarte puternică’, a declarat Parreira, în cursul unei plimbări prin Piaţa Mandela din Johannesburg.

Referindu-se la situaţia echipei sale, care a ratat calificarea în optimile de finală ale competiţiei, tehnicianul brazilian l-a citat pe omologul său spaniol, Rafa Benitez. ‘Aşa cum a spus acest antrenor, pentru a avea succes în fotbal ai nevoie de calitate, de o echipă bine organizată şi de puţin noroc’.

Parreira a adăugat că Africa de Sud a avut ‘o grupă dificilă, o partidă foarte importantă cu Mexicul şi o victorie importantă în faţa Franţei’. El a adăugat că lucrul cel mai important este faptul că selecţionata sud-africană a progresat în ultimele luni, iar acum are o ‘înfăţişare, o identitate’.

‘Pentru mine este important că, în şase, opt luni de muncă, începând din noiembrie, am reuşit să-i dau o identitate. Cred că acum fotbalul sud-african are un viitor bun, are o fundaţie şi o muncă pe care trebuie să o continue’, a mai spus antrenorul brazilian. AGERPRES (Mihai Dragomir)

Alte Posturi Similare:

  1. CM 2010: Argentina – Mexic 3-1, în optimile de finală Argentina a învins M
  2. CM 2010: ‘Nu puteam să ratez’, declară Donovan, autorul golului care a calificat SUA în optimi Americanul Landon Do
  3. CM 2010: Capello – ”Trebuia să câştigăm şi am făcut-o” După calificarea Ang
  4. CM 2010: Selecţionerul SUA regretă golul primit în startul meciului Selecţionerul naţion
  5. CM 2010: Weiss (Slovacia): ‘Italia a câştigat multe meciuri ca acesta’ Selecţionerul Slovac