Home » Petreceri

Petrecere Get Perlonized @ Club La Mania , Mamaia

5 July 2010 One Comment

Iubitorii de muzica electronica sunt invitati la o petrecere marca Perlon in clubul La Mania din Mamaia

Get yourself perlonized! Sambata 10 iulie, La Mania gazduieste o captivanta seara Perlon cu Dandy Jack, Sonja Moonear si Sammy Dee.

Dandy Jack + Sonja Moonear = Junction SM. Amestecul lor cultural ii uneste ca un magnet intr-o minunata echipa atat in muzica, dar si in viata. Dandy Jack cu numele sau adevarat Martin Schopf s-a nascut in Santiago de Chile si a trait Germania. El este responsabil cu partea de live si improvizatie a Junction SM. Sonja s-a nascut in Elvetia si este DJ.


Are sensibila indatorire de a mixa discuri cu live-ul lui Dandy. Rezultatul este sofisticat si rafinat. Avand deja cariere solo, cei doi au scos la iveala aceasta formula muzicala mai mult din noroc. Robert Hood si-a anulat in ultimul moment un gig in clubul Weetamix din Geneva. Apoi a urmat o pana de curent. Dimitri, promoterul petrecerii le-a dat lor sarcina de a continua petrecerea, iar Dandy si Sonja n-au lasat publicul sa stea o secunda pana dimineata. De atunci au trecut 6 ani, un EP, un remix si o piesa publicata intr-un EP Various.

Sammy Dee mixeaza fin si asezat.Reuseste intotdeauna sa te prinda in mreje. Dansezi, dansezi si uiti cum s-a facut dimineata. E aproape nelipsit din line-up celebrelor nopti Get Perlonized @ Panorama Bar Berlin. S-a anturat cu Zip in proiectul Pantytec, si cu Bruno Pronsato in proiectul Half Hawaii. Ca producator, a debutat la Perlon, in 2002 cu un album numit Pony Slaystation. Sammy a fost rezident in cluburi ca E-Werk, Robert johnson, Ostgut si Tresor si are la activ colaborari cu artisti ca Heiko Laux si Guido Schneider.
Cam asa se creioneaza povestea Perlon pentru La Mania. Ii asteptam pe cei trei artisti cu mare drag.
Intrarea 20 lei. Petrecerea incepe la ora 1 AM.

Alte Posturi Similare:

  1. Party in Club La Mania , Mamaia 26 Iunie 2010 3 Iuli
  2. DJ Sasha @ Club La Mania, Mamaia 31 Iulie 2010 Club L
  3. Chris Simmonds si TBF mixeaza in La Mania 3 Iulie 2010 de la O
  4. Bamboo Mamaia Prezinta Dj Pedro Cazanova Si Andrea Vineri, 23 Iulie, BA
  5. Pierdevara Party @ Tan Tan Summer Club Mamaia Vineri, 23 Iulie 201