Home » Muzica

Line-up complet si bilete de o zi la SummerJam Fest 2010

23 June 2010 2 Comments

SummerJam Fest va avea loc intre 2 si 4 iulie, in Padurea Paulesti, si va beneficia de participarea a peste 50 de artisti din Romania, Olanda, Suedia, Marea Britanie, S.U.A., Olanda, Ungaria, Jamaica si Germania. Abonamentele pentru toate cele trei zile de festival costa 120 RON, iar recent au fost puse in vanzare si biletele de o zi, disponibile la preturile de 50 RON pentru vineri, respectiv sambata, si 40 RON pentru duminica. Cele mai recente nume confirmate pe afisul SummerJam Fest sunt Sean Price, PF Cuttin, Raku, Brigada Hades, Cuantune, East Roots Connection, Aria Urbana, Blanoz Soundsystem, Leizaboy si Amon.

Sean Price este ultimul headliner confirmat pentru editia de anul acesta a SummerJam Fest. Membru al supergrupului hip-hop Boot Camp Clik (alaturi de Buckshot / Black Moon, Smif-N-Wessun, O.G.C.), Sean Price a influentat decisiv sound-ul rap-ului new-york-ez inca de la inceputul anilor ’90, cand activa sub numele de Ruck in Heltah Skeltah. Sean Price a lansat doua albume alaturi de Heltah Skeltah inainte ca trupa sa se desparta: “Nocturnal” in 1996 – material clasat pe locul 5 in Top Billboard 100 Charts, si “Magnum Force” in 1998, album ce i-a avut drept invitati pe The Outlawz, Method Man, Redman si The Dogg Pound. In 2005 Sean Price a lansat primul sau album solo, “Monkey Barz”, urmat un an mai tarziu de cel de-al treilea LP Boot Camp Clik, “The Last Stand” si inca un material in 2007, “Casualties Of War”. In acelasi an Sean Price a lansat si cel de-al doilea material solo, “Jesus Price Supastar”, urmat in 2008 de un album de reunire Heltah Skeltah, “D.I.R.T (Da Incredible Rap Team)”.

La SummerJam Fest, Sean Price va veni alaturi de PF Cuttin, legendarul DJ al trupei Blahzay Blahzay. Celor doi li se vor alatura pe afisul festivalului Raku si Brigada Hades, tot din zona hip-hop, urmand ca zona de reggae sa fie reprezentata de East Roots Connection, iar cea de electro-fusion de Aria Urbana, Blanoz Soundsystem, Leizaboy, Amon si Cuantune, o prezenta noua pe scena autohtona, cu un sound la granita dintre hip-hop, funk si jazz. SummerJam Fest va include pe langa cele doua scene, Summer Stage si Jam Stage, si o zona de club, Goblin Summer Club, in care muzica va canta fara oprire de la deschiderea pana la inchiderea portilor. Peste 15 DJ se vor ocupa de intretinerea atmosferei din Summer Club Goblin pe parcursul celor trei zile de festival, printre acestia numarandu-se nSmart, dualTRX, Tony031R, East Roots Sound Int., Truth, DJ Schrabeat, Kadago, Electric Lazyland, Snuck, Missed a Spot, Melcool, Miu, Lexy, Charlie Dundeen si Raizah.

SummerJam Fest se va desfasura in Padurea Paulesti (judetul Prahova, la o distanta de 1 km de Ploiesti si 75 km de Bucuresti), in perioada 2 – 4 iulie, si va beneficia de participarea unor nume reprezentative ale genurilor hip-hop, reggae si electro, precum Ziggi, Promoe, DJ Vadim Presents The Electric, Deekline, A-Skillz, Million Dan, Parazitii, Suie Paparude sau El Negro. Biletele pentru festival pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si online, de pe www.myticket.ro, la preturile de 120 RON – abonamentele pentru toate cele trei zile de festival, 50 RON biletele pentru ziua de vineri – 2 iulie, respectiv sambata – 3 iulie, si 40 RON biletele pentru duminica – 4 iulie. Pentru line-up-ul complet si pentru mai multe detalii despre SummerJam Fest, cei interesati pot vizita site-ul oficial al festivalului, www.summerjam.ro.

Alte Posturi Similare:

  1. Distractie “ca in codru`” la SummerJam Fest! La sfarsitul acestei
  2. Giulia si Connect-R prezinta Romanian Music Awards 2010 Romanian Music Award
  3. Party in Club La Mania , Mamaia 26 Iunie 2010 3 Iuli