Home » Muzica

Bilete la pret redus la DJ Shadow

9 July 2010 One Comment

DJ Shadow, figura emblematica a hip-hop-ului instrumental, compozitor si producator al celui mai de succes album UNKLE Psyence Fiction, concerteaza in premiera la Bucuresti pe data de 11 iulie, la Uranus 144.

Biletele pentru concertul DJ SHADOW la pretul promotional de 65 lei mai sunt disponibile doar pana sambata, 10 iulie, si pot fi procurate online la Eventim.ro, BLT.ro si in retelele Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Orange, Vodafone si la Sala Palatului.

In ziua concertului si la intrarea in locatie pretul biletelor va fi de 90 lei.

Show-ul pregatit de Joshua Paul Davis aka DJ Shadow este unul spectacular, artistul mixand pe parcursul concertului dintr-o bila uriasa postata pe scena, pe care sunt proiectate imagini si vizualuri de exceptie. Este pentru prima oara intr-un show live cand se foloseste noua tehnologie de proiectie pe o suprafata sferica. Iar un al doilea proiector va asigura imaginile din spatele scenei, ce completeaza astfel spectacolul desprins parca dintr-un film science fiction.

Ziarul Irish Times exclama dupa concertul pe care artistul l-a sustinut saptamana aceasta la Dublin:

“DJ Shadow has the power. The show featured Shadow working away in a giant pod-like ball on the stage (think Wayne Coyne’s bubble, only non-transparent) with superb mind-bending eye-candy projected onto it and the giant screen behind.”

Concertul DJ SHADOW din 11 iulie 2010 este o productie One Event.

Alte Posturi Similare:

  1. Concertul Cranberries de la Bucuresti se muta la Zone Arena Concertul Cranberrie
  2. Yann Tiersen @ Silver Church Club, Bucuresti ARTmania prezinta Ya
  3. The Amsterdams in deschidere la The Cranberries Trupa The Amsterdams
  4. Concert Mika la Orange Prepay Party 2010 Sâmbătă, 24 Iulie 20
  5. Gotan Project – un spectacol total 3500 de spectatori a

Poate va mai intereseaza


Etichete: , , , , ,