Home » IT & C

Push-mail Mobiquus pentru telefoanele Allview dual SIM

25 June 2010 One Comment

allview mobileCa urmare a incheierii parteneriatului dintre compania brasoveana Visual Fan si compania spaniola Brane Labs, aplicatia de push mail Mobiquus – care asigura, probabil, cel mai optimizat download de documente office – va fi preinstalata pe telefoanele dual SIM Allview si va putea fi descarcata gratuit de pe siteul www.allview.ro.

Mobiquus este o aplicatie de push-mail pentru mobilele prevazute cu Java si are cateva caracteristici care ii confera unicitate: notificare la primirea unui email, scrierea rapida datorita functiei Autocomplete, Cut & Paste , Undo, cautarea unui text.
De asemenea Mobiquus permite vizualizarea atasamentelor: fisiere Word, Excel, Powerpoint, PDF, imagini, fisiere video, ZIP si RAR, precum si expedierea fotografiilor.

Allview ofera Mobiquus in limba romana, gratuit. Pentru a utiliza aplicatia este necesar doar accesul la Internet de pe mobil. Folosirea aplicatiei nu necesita inregistrare, ci implica doar transfer de date.

Mobiquus asigura primirea instanta, in mod automat a emailurile din cont, pentru ca aplicatia este in permanenta conectata la server. Conexiunea este optimizata pentru reducerea traficului de date.

La folosirea push mail-ului Mobiquus este garantata confidentialitatea tuturor informatiilor transferate prin SSL (Secure Socket Layer).

Allview ofera Mobiquus pentru a aduce utilitate sporita terminalelor sale si pentru a ridica din nou standardul serviciilor gratuite pe care le ofera.

Alte Posturi Similare:

  1. Muzică nelimitat pentru tineri şi excursii la Orange Summer Party Orange lansează în
  2. Laptopurile, telefoanele mobile şi aparatele foto, cele mai vândute produse pe Internet Laptopurile, telefoa
  3. Microsoft nu mai acorda suport pentru anumite sisteme de operare Windows G Data se asteapta l
  4. Nouă campanie la Turism. Spoturi subacvatice de promovare a Maramureşului, pentru sărbătorile de iarnă O nouă afacere cu iz

Poate va mai intereseaza


Etichete: , , , ,