Home » IT & C

Muzică nelimitat pentru tineri şi excursii la Orange Summer Party

23 June 2010 2 Comments

orangeOrange lansează în exclusivitate pe piaţă o ofertă inedită care permite clienţilor săi să asculte muzică nelimitat atât online cât şi pe telefonul mobil.

Clienţii înscrişi în programul Orange Young care efectuează o reîncărcare a cartelei PrePay cu minimum 7 euro îşi pot alege muzica preferată din mii de piese disponibile în Music Box pe www.nelimiteaza-te.ro şi îşi pot crea playlisturi pe care le pot asculta atât online cât şi pe mobil. De asemenea, pot trimite prietenilor playlisturile prin prin e-mail, SMS ori prin intermediul reţelelor sociale. Pentru a le asculta pe telefonul mobil, este suficient ca prietenii să sune gratuit de pe numărul Orange la numărul 389, să introducă apoi codul primit în invitaţie şi să îşi conecteze căştile la telefon. În plus, clienţii Orange Young pot trimite zilnic, gratuit, 5 mesaje scrise naţionale din contul lor de pe www.nelimiteaza-te.ro.

Oferta este realizată în parteneriat cu Universal Music, cea mai mare casă de discuri din lume, cu care Orange colaborează din anul 2007 pentru a oferi conţinut digital muzical clienţilor săi.

Pe lângă beneficiile legate de muzică, clienţii Orange Young îşi pot activa o opţiune prin care au acces nelimitat în Portalul Orange pe mobil din care se pot conecta gratuit la reţelele sociale şi prin care primesc 50 MB pentru internet pe mobil, 1.000 de minute şi 500 de mesaje scrise în reţea, plus 50 de minute naţionale, valabile 30 de zile.

„Pentru cei mai tineri dintre clienţii noştri PrePay este important să îşi poată lua cu ei muzica preferată oriunde şi oricând. Acum o pot asculta nelimitat, fie pe mobil, fie online, fără să îşi facă griji legate de spaţiul de stocare sau de compatibilitatea telefonului cu diverse aplicaţii. Suntem încântaţi că le putem oferi posibilitatea să îşi aleagă muzica preferată dintr-un catalog cu mii de piese ale unor artişti internaţionali de top, să îşi creeze playlisturi, să le asculte şi să le trimită prietenilor”, a declarat Corina Niţă, Youth Proposition Manager Orange România.

Pe lângă lansarea ofertei cu muzică nelimitat dedicată tinerilor, Orange oferă tuturor clienţilor săi PrePay care efectuează o reîncărcare a contului cu minimum 7 euro posibilitatea să câştige, prin tragere la sorţi, un week-end la mare, la evenimentul Orange Summer Party, în cadrul căruia va concerta artistul britanic Mika.

Premiile constau în deplasarea cu elicopterul pentru trei persoane de la Bucureşti la Mamaia şi câte o noapte de cazare pentru acestea şi pentru câte un însoţitor, respectiv 20 de premii care presupun transportul dus-întors cu autocarul la eveniment şi câte o noapte de cazare pentru două persoane.

Mai multe detalii despre promoţie sunt disponibile pe www.orange.ro/mika.

Orange Summer Party este un eveniment de vară marca Orange, cu intrarea liberă, care va avea loc sâmbătă, 24 iulie, pe plaja H2O din Mamaia. În deschiderea concertului Mika va cânta trupa Cut Copy.

Alte Posturi Similare:

  1. Show incendiar Mika la Orange Summer Party Au mai rămas doar câ
  2. Clienţii Orange îşi pot cumpăra bilet la metrou cu mobilul Orange România, în p
  3. Concert Mika la Orange Prepay Party 2010 Sâmbătă, 24 Iulie 20
  4. Putine joburi de vara pentru tineri Bursa Locurilor de M
  5. Push-mail Mobiquus pentru telefoanele Allview dual SIM Ca urmare a incheier

Poate va mai intereseaza


Etichete: , , , ,