Home » IT & C

Microsoft nu mai acorda suport pentru anumite sisteme de operare Windows

16 July 2010 29 Comments

microsoft-logoG Data se asteapta la cresterea atacurilor asupra sistemelor de operare mai vechi din cauza retragerii suportului Microsoft. In data de 13.07.2010 Microsoft a emis ultimul patch de securitate pentru sistemele de operare Windows XP Service Pack 2 si Windows 2000. Microsoft va opri, de asemenea, acordarea de suport pentru aceste sisteme. Intrucat exista inca sute de mii de companii si de consumatori casnici care utilizeaza aceste sisteme, G Data se asteapta la o crestere a atacurilor pe aceste sisteme de operare.

“Fara nici un alt patch de securitate pentru vulnerabilitatile noi descoperite, aceste atacuri se anunta a fi extrem de periculoase pentru utilizatori. Ii sfatuiesc, prin urmare, pe acestia sa-si actualizeze sistemele, asa cum sugereaza Microsoft. In ultima instanta, acestia pot descrca si instala Windows XP Service Pack 3. Este gratuit si cu acest Service Pack, utilizatorii pot primi in continuare suport si patch-uri de securitate de la Microsoft pana un aprilie 2014. spune Eddy Willems, Security Evangelist la G Data.
Ca utilizatori de Microsoft XP SP2 si Windows 2000 puteti:
Descarca si instala Microsof XP SP3 sau
Face un upgrade al sistemului de operare la Windows Vista / Windows 7
In orice caz, trebuie sa va pastrati toate software-urile actualizate si sa va asigurati ca PC-ul este protejat de un software de securitate actualizat si cu spectru larg de actiune.
Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul web Microsoft: www.microsoft.com

No related posts.

Poate va mai intereseaza


Etichete: , , , ,