Home » Diverse

Terasă cu produse expirate şi chiloţi puşi la uscat lîngă alimente

9 July 2009 No Comment

Alimente congelate şi expirate, muşte, produse alimentare amestecate într-un singur frigider, peşte împuţit, cornuri cu ciocolată şi napolitate cu cremă ţinute în soare la temperaturi de peste 30 de grade, dar şi lenjerie intimă pusă la uscat lîngă mîncare, asta au găsit reprezentanţii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului (CRPC) Constanţa, la o terasă din Eforie Sud.

blank„Este incredibil ce am găsit aici. La fiecare control, mă aştept să găsesc curăţenie şi alimente care să nu pună în pericol sănătatea şi chiar viaţa consumatorului, însă de mult nu am mai găsit aşa ceva”, a declarat comisarul şef al CRPC, Bogdan Dima. Reprezentantul SC „CAR – ALIN” SRL a ripostat la controlul echipei CRPC, motivînd că nu este normal să fie luat la verificare chiar el, în primele zile de lucru.

Aproape la fiecare neregulă întîlnită, reprezentantul terasei, dar şi bucătăreasa, au găsit cîte o justificare, însă niciuna care să-l mulţumească pe comisarul şef. „Mîncarea din frigider era a noastră, a personalului, la fel ca şi produsele care sînt expirate”. „Nu există niciun fel de scuză la aşa ceva. Turiştilor trebuie să li se servească mîncare proaspătă, nu preparată din alimente expirate”, explică Bogdan Dima.

Continuarea in Telegraf

Alte Posturi Similare:

  1. Hotel de cinci stele, cu alimente… expirate! Reprezentanţii Comis
  2. Clienţii Clubului „Tan Tan” din Mamaia se răcoresc cu sucuri… expirate O echipă mixtă forma
  3. O terasa din Eforie Nord, amendata cu 5.000 de lei O echipă a Inspector