Home » Diverse

Taberele se pregatesc pentru oaspeti

18 June 2009 No Comment

tabaraAproximativ 5.000 de tineri sunt asteptati, pe parcursul intregii veri, la centrele de agrement din Eforie Sud si 2 Mai. Din Constanta au plecat, ieri, catre judetele Caras-Severin si Buzau, 100 de tineri.

Directia Judeteana pentru Tineret Constanta se pregateste pentru a gazdui primele serii de tineri, in cele doua centre de agrement pe care le administreaza, la Eforie Sud si 2 Mai. Dupa cum ne-a declarat directorul DJT Constanta, Cristina Branzoi, pe parcursul verii urmeaza sa soseasca aproximativ 2.000 de tineri la centrul de agrement de la 2 Mai si aproximativ 3.000 de tineri, in tabara de la Eforie Sud.

Pretul unei zile de tabara este 57 lei, pret care include cazarea plus trei mese. In acelasi timp, din Constanta au plecat, ieri, catre judetele Caras-Severin si Buzau, 100 de tineri. Totodata, cele doua centre de agrement constantene vor gazdui participantii Festivalului „Dobroge, mandra gradina”, eveniment ce se va desfasura in trei localitati: Mangalia, Albesti si Eforie, pe parcursul a cinci zile (17-21 iunie) si se va incheia printr-o festivitate organizata in statiunea Eforie Sud.

Citeste toata stirea in Observator de Constanta

Alte Posturi Similare:

  1. Copiii pot veni liniştiţi în taberele de pe litoral În această vacanţă d
  2. Eforie Nord, staţiunea ideală pentru relaxare şi odihnă Eforie Nord este una
  3. In August, Târg de antichităţi pentru turiştii din Eforie Sud Turiştii care vin pe
  4. A început distracţia pe litoralul Mării Negre Toate staţiunile lit
  5. Elevii şi studenţii înlocuiesc vacanţa cu slujbe sezoniere pe litoral Peste 350 de elevi ş