Home » Diverse

Palm Beach Mamaia, primul hotel de 5 stele declasificat de Ministerul Turismului

16 June 2009 One Comment

palm beachÎn staţiunea Mamaia a căzut o stea. Nu este vorba de vreun fenomen astronomic, ci de declasificarea unui hotel.

Prima unitate hotelieră căreia i-a fost coborît nivelul de clasificare este Palm Beach, care a fost declasificată de Ministerul Turismului de la 5, la 4 stele. Palm Beach este prima unitate de cinci stele din România căreia i-a fost coborît nivelul de clasificare.

„În urma unui control întreprins în data de 3 iunie de către reprezentanţii Direcţiei Generale de Control şi Protecţie a Turiştilor din Ministerul Turismului, hotelul Palm Beach din Mamaia a fost declasificat de la cinci, la patru stele pentru nerespectarea prevederilor legale privind criteriile minime de clasificare a structurilor de cazare”, au declarat reprezentanţii Ministerului Turismului.

Potrivit deciziei Ministerului, hotelului îi lipsea sistemul de trezire a clienţilor, obligatoriu pentru o unitate de cinci stele, nu beneficia de serviciul de birou, reprezentat de prezenţa în fiecare cameră a unei mape, cu pix şi hîrtie, şi îi lipseau, de asemenea, spaţiile pentru vînzarea diverselor produse.

Reprezentanţii ministerului au mai constatat că unitatea era deficitară şi în ceea ce priveşte personalul, la Palm Beach neexistînd nici portar, nici angajat care să care bagajele turiştilor.

„În plus, am găsit mizerie şi dezordine într-o curte interioară a hotelului, unde erau depozitate resturi menajere şi nemenajere”, au adăugat reprezentanţii ministerului. Unitatea are 50 de camere, două săli de conferinţe, piscină şi un restaurant de 350 de locuri.

Palm Beach era unul din cele patru hoteluri de cinci stele din staţiunea Mamaia, alături de Rex, Vega şi Mamaia. În afară de acestea, pe litoralul românesc mai există un singur hotel de cinci stele, Saturn, deschis în 2007, în staţiunea căreia îi poartă numele.

Mai mult

Alte Posturi Similare:

  1. Hotelul Palm Beach din Mamaia a fost declasificat de la 5 la 4 stele Ministerul Turismulu
  2. Hotel Palm Beach Hotel Palm Beach, Ma
  3. Hotel Fantasy Beach ( Tulip Hotels ) Hotel Fantasy Beach,
  4. Hotel de cinci stele, cu alimente… expirate! Reprezentanţii Comis
  5. Ministerul Turismului, Comunicat de presa Secretarul de Stat S

Poate va mai intereseaza


Etichete: , , , , , ,