Home » Diverse

Costineşti, staţiunea tineretului, fără tineri

18 June 2009 No Comment

costinesti1La început de sezon, în Costineşti sunt mai mulţi părinţi şi bunici care profită de preţurile la cazare mici. Turiştii din staţiune se pot plimba pe mare cu hidrobicicletele,cu bananele şi cu hidroscuterele sau pot face parasailing.

Odată intrat în staţiune te izbeşte aerul de bazar, unde cei care oferă cazare la negru se ceartă pentru un client şi negociază ca la piaţă tarifele. „Eu iau 50 de lei pe noapte şi vă asigur toate condiţiile“, încearcă să convingă o doamnă un potenţial client.

Un alt particular plusează oferta. „La hotel Tănase, unde sunt asigurate toate utilităţile şi se află la un minut şi jumătate de plajă, luăm 70 de lei pe noapte. Dar asta acum! Dacă veniţi la sfârşitul săptămânii mai puneţi 10 lei în plus, iar de vinerea viitoare costă 90 de lei pe noapte camera“, spune bărbatul.

Cei care încearcă acum să se cazeze la hotel, nu au parte de o ofertă prea bogată. La Prestige, unitate clasificată la trei stele, încă se mai face curat, iar tarifele nu au fost stabilite. La Hotel Forum, clasificat la două stele, o cameră dublă în regim single costă 110 lei pe noapte, iar una dublă – 121 de lei. Hotelul are patru apartamente pentru două persoane, iar o noapte de cazare aici costă 374 de lei.

Citeste tot articolul in Adevarul

Alte Posturi Similare:

  1. Parcul de distracţii din Costineşti, locul unde se distrează toate vârstele Turiştii care vin la
  2. Staţiunea Jupiter devine paradisul copiilor Câţiva hotelieri din
  3. Statiunea de la Poarta Raiului prinde contur Noua statiune turist
  4. Vacanta la mare cu 159 de lei Asociaţia Litoral-De
  5. “Litoralul pentru toti” la final Peste 3.000 de turis

Poate va mai intereseaza


Etichete: , , ,