Home » Diverse

Concert Mika la Orange Prepay Party 2010

11 May 2010 One Comment

Sâmbătă, 24 Iulie 2010,
Plaja H2O din Mamaia

Orange îl aduce în premieră în România pe MIKA la Orange PrePay Party, într-un eveniment cu intrarea liberă care va avea loc sâmbătă, 24 iulie, pe plaja H2O din Mamaia.

Pe 8 ianuarie 2007, artistul britanic MIKA lansa primul său single, „Grace Kelly”, melodie ce a ajuns în scurt timp în fruntea clasamentelor din întreaga lume şi avea să fie primul pas către transformarea lui MIKA într-un fenomen al muzicii pop. Primul său album – „Life in Cartoon Motion” s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare şi l-a ajutat să câştige un BRIT Award şi să fie nominalizat la premiile Grammy. În septembrie 2009, MIKA şi-a lansat cel de-al doilea album – „The Boy Who Knew Too Much” – care se bucură de un succes imens. Melodiile „We Are Golden” şi „Rain” de pe acest album ocupă la rândul lor vârfurile clasamentelor.

Muzician excepţional, MIKA a urmat cursurile Royal College of Music din Londra şi se spune ca vocea sa atinge 5 octave, dar este în acelaşi timp şi un entertainer de succes – concertele sale atrag sute de mii de oameni în întreaga lume.

Primul concert al artistului în România se desfăşoară în cadrul celui de-al cincilea eveniment Orange PrePay Party, serie care a adunat până acum mai mult de 100.000 de spectatori. Din 2007, la Orange PrePay Party au cântat Sophie Ellis-Bextor, Akon, Sugababes, Duffy şi I Am Kloot. Duffy a suţinut anul trecut concertul pe aceeaşi plajă din Mamaia unde va cânta şi MIKA, locul devenit tradiţional pentru desfăşurarea evenimentelor de vară Orange.

Sursa: Estival muzica360

Alte Posturi Similare:

  1. Show incendiar Mika la Orange Summer Party Au mai rămas doar câ
  2. Muzică nelimitat pentru tineri şi excursii la Orange Summer Party Orange lansează în
  3. Concert Jaba & Moonraisers @ Plaja H2O, Mamaia 10 Iulie 2010 Ora 22
  4. Clienţii Orange îşi pot cumpăra bilet la metrou cu mobilul Orange România, în p
  5. Pierdevara Party @ Tan Tan Summer Club Mamaia Vineri, 23 Iulie 201