Home » Diverse

Comandamentul anti-toxiinfectii alimentare

16 June 2009 No Comment

Începând de astăzi, 15 iunie, toate unităţile de alimentaţie publică de pe litoral vor fi controlate la sânge de inspectorii sanitar-veterinari.

Preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Marian Zlotea, a anunţat că măsurile luate vor avea mai mult un rol de prevenţie, dar se vor aplica şi amenzi care vor merge până la 15.000 ron. Mai mult, inspectorii care fac parte din “Comandamentul Sezon Estival 2009″ vor închide toate unităţile care pun în pericol sănătate turiştilor.

Echipe de inspectori ai Autorităţii, formate din medici veterinari, medici umani şi specialişti pentru siguranţa alimentelor, în baza unui program tematic de control, vor verifica restaurantele, fast-food-urile, cantinele, pensiunile turistice, taberele de copii, şi alte unităţi de alimentaţie publică, în care se prepară şi se servesc alimente.

Aceştia vor acţiona în serii a câte 15 zile, în zonele de interes maxim de pe litoral, concentraţi în două zone: zona de nord şi zona de sud.

Mai mult

Alte Posturi Similare:

  1. 250 de jandarmi vor purta de grija turistilor, pe litoral Pentru asigurarea un
  2. Clienţii Clubului „Tan Tan” din Mamaia se răcoresc cu sucuri… expirate O echipă mixtă forma
  3. Controale pe litoral Inspectorii Garzii d
  4. Hotelul Palm Beach din Mamaia a fost declasificat de la 5 la 4 stele Ministerul Turismulu
  5. Medicii scolari vor da primul ajutor pe plaja Corturile de prim aj