Home » Diverse

7D cinema taie respiraţia turiştilor veniţi pe litoral

24 June 2009 No Comment

cazino Şoareci care trec printre picioarele tale, animale care te stropesc atunci când strănută, vântul care-ţi suflă cu putere în ceafă, lilieci care intră în tine, sunt câteva din efectele speciale pe care le trăieşti dacă mergi la film. Imaginea tridimensională şi scaunele care se mişcă pe mai multe planuri fac parte din noua tehnologie 7D.

Dacă v-aţi săturat de plajă, de terase, magazine sau baruri, puteţi merge în staţiunea Mamaia, zona Cazino, să vedeţi filme la dimensiunea 7D.

Filmuleţele combină tehnologia 3D cu senzaţii tactile sau olfactive. Asta înseamnă că veţi simţi pe pielea voastră stropii de apă, când cineva din film strănută, vântul care suflă cu putere sau animale şi obiecte care intră în tine. „În timpul filmului, sca-unele se mişcă pe mai multe planuri. Avem mai multe efecte. Unul este cu un şoarece, şi ai impresia că-ţi mişună pe la picioare, pentru că în scaun este încorporat un mic dispozitiv care te atinge atunci când apar animalele pe ecran. Mai avem efectul strănutului, când cineva strănută în film, dar tu eşti stropit pe bune, graţie dispozitivului din sală sau efectul liliecilor, când simţi că mamiferul zboară foarte aproape de tine”, ne explică Marian Aurelian Ciuc, cel care dă bilete la film.

Citeste toata stirea in Cuget Liber

Alte Posturi Similare:

  1. Hotelierii de pe litoral au inceput sa intre pe plaje Reprezentanţii Direc
  2. Liber la petrecerile nocturne pe litoral Începând din acest a
  3. Litoral 2010: preţuri mici, la sejururi mai scurte Înscrierile timpurii
  4. Mamaia: IPIFF 2009 se pregateste de “Motor!” Timp de o saptamana,
  5. Elevii şi studenţii înlocuiesc vacanţa cu slujbe sezoniere pe litoral Peste 350 de elevi ş