Home » Concerte

PubliKa, The Amsterdams si byron in Music Club

30 June 2010 No Comment

PubliKa, The Amsterdams si byron au pregatit pentru joi, 1 Iulie 2010, un show special in Music Club din Bucuresti. Satui de vremea posomarata de afara au hotarat sa goneasca ploaia print-un asalt de ritmuri fierbinti de rock si alternativ. Incepand cu ora 21.30, cele trei trupe vor urca una cate una pe scena pentru o seara cum nu a vazut Bucurestiul de mult.
PUBLIKA


Nascuta aproape instantaneu, dintr-o potrivire muzicala iesita din comun si o comunicare exceptionala, formatia PUBLIKA inseamna profesionisti cu o bogata experienta de scena, de productie si de studio. Intr-un context muzical dominat de compozitiile facute pe computer, PUBLIKA propune un sound modern, masurandu-si fortele in reprezentatii live incendiare.
PUBLIKA si-a lansat in 2009 primul album intitulat Unde esti si produs de Cat Music. Trupa are la activ 4 videoclipuri Unde esti(2008), Perfect Day(2009), Yesterday(2009) si Cazut din Nori(2010). Anul acesta Publika a fost nominalizata la sectiunea BEST ROCK din cadrul Romania Music Awards cu piesa Yesterday .

www.publika.ro
www.myspace.com

THE AMSTERDAMS
The Amsterdams au lansat in 2005 muzica indie pe scena romaneasca, cantand indie brit-rock a la Franz Ferdinand si Bloc Party. In timp, trupa si-a descoperit propriul stil: noile lor compozitii amesteca intr-un mod placut melodii pop visatoare cu ritmuri dance antrenante.

The Amsterdams au lansat doua discuri – Automatic EP (2008) si Adolessons (2009), si isi propun lansarea celui de-al treilea material, la care au inceput deja inregistrarile, pana la sfarsitul anului.

Trupa a debutat pe plan european in luna mai a acestui an, sustinand primul lor turneu european alaturi de una dintre cele mai influente trupe indie-rock ale momentului, canadienii Wolf Parade.

Concertele The Amsterdams sunt animate, membrii trupei schimba frecvent locul la instrumente si transmit publicului, asa cum sugereaza si numele trupei, buna dispozitie si dorinta de a evada din cotidian dansand si visand pe muzica lor.

The Amsterdams sunt Andrei Hategan, Andrei Ungureanu, Augustin Nicolae, Ovidiu Bejan si Vlad Stoica.

www.theamsterdams.com
www.facebook.com
www.myspace.com

BYRON
Trupa byron a fost infiintata la sfarsitul anului 2006 si este alcatuita din: Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), 6fingers (clape, voce, chitara acustica), Vlady Sateanu (bas), Costin Oprea (chitara electrica), Cristi MateSan (tobe).

Trupa byron a scos pana in prezent 3 materiale discografice: 2 albume ( Forbidden Drama si A kind of Alchemy) si un DVD unplugged , Acoustic Drama .

Cel mai nou produs discografic semnat byron, albumul A Kind of Alchemy, a fost lansat in octombrie2009, in cadrul unui concert sustinut in fata a peste 1100 de spectatori. Albumul marcheaza o evolutie in stilul trupei si aduce un sound divers, elemente din alte genuri muzicale decat cele abordate pana acum si o paleta mai larga de instrumente.

Alte Posturi Similare:

  1. Benetone @ Club Fabrica , Joi 22 iulie 22 Iulie 2010, Ora 2
  2. Yann Tiersen @ Silver Church Club, Bucuresti ARTmania prezinta Ya
  3. Castigatorii Romanian Music Awards Sambata, 10 iulie, c
  4. Rosario Internullo & Negru @ Turabo Summer Club Miercuri, 14 Iulie 2
  5. Trupa Take It Easy Hospital in Bucuresti Primul album Take It