Home » Concerte

Concert Jennifer Rush @ Sala Palatului , Bucuresti

21 July 2010 28 Comments

17 octombrie 2010
Ora 19:00
Sala Palatului
Bucuresti

Jennifer Rush va sosi la Bucuresti pentru un concert ce face parte din turneul de promovare al noului sau album lansat anul acesta in luna martie Now Is The Hour! Artista va urca pe scena pentru a ne incanta cu vocea ei inconfundabila ce a dat viata unor piese precum The Power Of Love, Ave Maria, Destiny, Heart Over Mind, If You Ever Lose My Love. Show-ul este organizat de Project Events si va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 19.00.

In 1987 artista a lansat albumul Heart Over Mind, urmand ca la numai un an dupa aceasta lansare sa mai apara inca un disc Passion. Pentru acest album, artista a colaborat cu nume valoroase ale industriei musicale, cum ar fi Michael Bolton, Richie Sambora chitaristul lui Bon Jovi. Jennifer are la activ si featuringuri cu Michael Bolton, Placido Domingo si Brian May chitaristul de la Queen, cel care avea sa apara mai tarziu intr-un top al celor mai buni 100 de chitaristi ai tuturor timpurilor, realizat de catre revista Rolling Stone!

Singleul The Power Of Love a ajuns pe prima pozitie in topurile multor tari ale lumii urmand ca mai apoi sa beneficieze si de numeroase remixuri, insasi Celine Dion realizand un cover dupa acest hit international! In 1985, piesa a fost desemnata de Cartea Recordurilor ca fiind “Cea mai bine vanduta melodie a unei artiste solo, din istoria muzicii pop britanice”. Recordul a fost doborat abia 7 ani mai tarziu in 1992, de piesa I Will Always Love You, a lui Whitney Huston.

In total, Jennifer a adunat 50 de discuri de aur si doua albume double-platinum si a lansat pe piata 13 albume printre care si Now Is The Hour, care a fost lansat anul acesta, pe 5 martie. Albumul contine 15 piese, piese ale caror compozitori sunt nume mai mult decat sonore ca Natasha Bedingfield, Alex James si Jrgen Elofsson (responsabil pentru cateva hituri din colectia unor nume ca Leona Lewis, Westlife sau Celine Dion). Au fost catalogate ca foarte reusite piesele Windows si Down On My Knees. De asemenea, si piesa Betcha Never – la a carei compozitie a participat si Natasha Bedingfield este foarte reusita, imbinand pop-ul cu dance-ul intr-un mod foarte inspirat.

Jennifer Rush s-a nascut la New York, pe 28 septembrie 1960, sub numele de Heidi Stern. In copilarie a luat lectii de canto si a studiat muzica clasica. Lansarea ei a venit odata cu anii 80, aceasta inregistrand impreuna cu Elton John piesa Flames Of Paradise. Cativa ani mai tarziu a lansat albumul Jennifer Rush, care i-a adus un succes nebanuit!

Alte Posturi Similare:

  1. Concert The Wailers la Bucuresti 10 septembrie 2010 O
  2. Concert Guns N’Roses la Romexpo in Bucuresti 21 Septembrie 2010 O
  3. Trupa Take It Easy Hospital in Bucuresti Primul album Take It
  4. Concert folk Nicu Alifantis la The Brick Iubitorii de folk, v
  5. PubliKa, The Amsterdams si byron in Music Club PubliKa, The Amsterd