Home » Concerte

Concert Guns N’Roses la Romexpo in Bucuresti

1 July 2010 One Comment

21 Septembrie 2010
Ora 17:00
Romexpo, Bucuresti

Incepand de joi, 1 iulie, se pun in vanzare biletele la concertul Guns n’ Roses, in excusivitate prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro/.

Dupa ani de asteptare, fanii vor avea parte de o intalnire cu unul dintre cei mai adulati vocalisti rock din toate timpurile – AXL ROSE, in data de 21 septembrie, la Romexpo.


D&D EAST ENTERTAINMENT ofera publicului o alta premiera absoluta pentru Romania. Dupa mega-concerte care au zguduit Capitala, precum AC/DC si Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival sau evenimente muzicale de exceptie, ca Eric Clapton & Steve Winwood, a venit randul celor de la GUNS N’ROSES sa ajunga la Bucuresti.

De-a lungul anilor, GUNS N’ROSES a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai in S.U.A.. Fiecare album GUNS N’ROSES a intrat in topul Billboard, in multe topuri europene, dar si in cele din Asia si America de Sud. Cel mai bine vandut disc al grupului este “Appettite For Destruction”, cu peste 38 de milioane de exemplare vandute la nivel mondial. In discografia grupului figureaza sase albume de studio, trei EP-uri si un album live, dar si multe alte compilatii.

Categorii de bilete:
VIP – tribuna, in funtie de pozitionare: 266,3 lei si 298,2 lei
Golden Circle – in fata scenei: 191,7 lei
Normal Circle – 127,8 lei.

Alte Posturi Similare:

  1. Concert The Wailers la Bucuresti 10 septembrie 2010 O
  2. Concert Jennifer Rush @ Sala Palatului , Bucuresti 17 octombrie 2010 Or
  3. Concert folk Nicu Alifantis la The Brick Iubitorii de folk, v
  4. Yann Tiersen @ Silver Church Club, Bucuresti ARTmania prezinta Ya
  5. Trupa Take It Easy Hospital in Bucuresti Primul album Take It